Ευχαριστήριο

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Αγροτικό Συνεταιρισμό (Α.Σ.) VENUS GROWERS,για την ευγενική προσφορά 552κιλών κονσερβοποιημένων ροδάκινων (κομπόστες ροδάκινο), που παραδόθηκαν σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018στις εγκαταστάσεις του χώρου φιλοξενίας προσφύγων στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας – Λίμνη Βόλβης, με σκοπό τη διανομή τους στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται από το Ι.Α.Τ.Α.Π.

Το Ι.Α.Τ.Α.Π.στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου  «Δράση της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. (UNHCR) για τους Πρόσφυγες, με τίτλο “RelocationSchemeandEmergencyResponse”, υλοποίηση των δράσεων στήριξης, φιλοξενίας και αρωγής αλλοδαπών Προσφύγων», είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία του Χώρου Φιλοξενίας Προσφύγων στην περιοχή Νέας Απολλωνίας Βόλβης Λαγκαδά.

Η “VENUS GROWERS” ιδρύθηκε το 1964, έχει έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας φρούτων και παραγωγής κομπόστας φρούτων. Ως εξαγωγικός συνεταιρισμός έχει συνεργασία με πελάτες σε πολλές χώρες του εξωτερικού, ενώ είναι μέλος του     Επιμελητηρίου Ημαθίας, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδας (ΕΚΕ) και της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βιομηχανικού Ροδάκινου και Αχλαδιού.Επιπλέον έχει αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στους τομείς ανάπτυξης νέων ποικιλιών και προγραμμάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης πρωτογενούς παραγωγής, με Πανεπιστήμια, Ερευνητικούς Φορείς και άλλους πελάτες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων καθώς και με προμηθευτές& παραγωγούςγια την ανάπτυξη νέων μεθόδων παραγωγής και για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και μεθόδων καλλιέργειας.

Βρείτε την επιστολή σε μορφή pdf εδώ!

 

Για το ΙΑΤΑΠ  

 Ελισάβετ Ταυρίδου