ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ μίσθωσης ενός (1) οχήματος, τύπου MPV – Πολυμορφικό 7 θέσεων, για τις ανάγκες λειτουργίας του έργου «Δράση της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. (UNHCR) για τους Πρόσφυγες, με τίτλο «Accommodation and Assistance to asylum seekers and refugees», υλοποίηση των δράσεων στήριξης, φιλοξενίας και αρωγής αλλοδαπών Προσφύγων

 

File code: 64
Θέμα: Μίσθωση Οχημάτων
23/04/2018

 

Τρόπος Υποβολής:
Οι προσφορές να υποβάλλονται με φαξ στο (25210-55435)
Ή να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@iatap.gr
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: ώρα: 14:00 ημέρα Δευτέρα 30/04/2018
ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσφορές που υποβάλλονται με άλλο τρόπο από τον προαναφερθέντα δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Σημειώστε πως σε ώρες αιχμής ο αριθμός φαξ μπορεί να είναι κρατημένος για μεγάλες περιόδους. Οι προσφορές πρέπει να υποβάλλονται εγκαίρως ώστε να ληφθούν εντός της προθεσμίας.

Απαιτήσεις:
Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΡΙΑ (Ι.Α.Τ.Α.Π) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δράση της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. (UNHCR) για τους Πρόσφυγες, με τίτλο «Accommodation and Assistance to asylum seekers and refugees», υλοποίηση των δράσεων στήριξης, φιλοξενίας και αρωγής αλλοδαπών Προσφύγων, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ηλιακτίδα ΑΜΚΕ, της οποίας υπεργολάβος είναι το Ι.Α.Τ.Α.Π, και με τη χρηματοδότηση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ζητά προσφορές για την «μίσθωση ενός (1) οχήματος, τύπου MPV – Πολυμορφικό 7 θέσεων», που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες μεταφοράς στις δομές φιλοξενίας προσφύγων στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας – Λίμνη Βόλβης.

Προδιαγραφές Οχήματος:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MPV – Πολυμορφικό
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ Από το 2008 και μετά
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ <200.000 ΧΛΜ
ΚΑΥΣΙΜΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ή DIESEL
ΚΥΒΙΚΑ 2.000
ΠΟΡΤΕΣ 5
ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ 7
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑΙ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ ΝΑΙ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΝΑΙ

 

Προϋπολογιζόμενο κόστος μίσθωσης: Το συνολικό κόστος μίσθωσης θα πρέπει να διαμορφώνεται σύμφωνα με τις συνθήκες της αγοράς. Το Ι.Α.Τ.Α.Π δεν είναι υποχρεωμένο να δεχτεί τη χαμηλότερη ή οποιαδήποτε προσφορά.

Ποσότητα: Ένα (1) όχημα τύπου MPV – Πολυμορφικό  7θέσεων
Η προσφορά σας πρέπει να σημειώνει καθαρά:
1. Συνολικά ανά όχημα
2. Ανά τροφοδοσία καυσίμου (Βενζίνη και Diesel)
3. ΦΠΑ: 24%
4. Συνολική Τιμή με ΦΠΑ:
5. Οι τιμές θα πρέπει να είναι καθαρές μετά την αφαίρεση οποιωνδήποτε εκπτώσεων
6. Περίοδος ισχύος της προσφοράς: Η προσφορά και οι σχετικές τιμές πρέπει να έχουν περίοδο ισχύος τουλάχιστον 3 μήνες.

  1. Περίοδος Μίσθωσης δύο (2) μήνες – Από 1/05/2018 έως και 30/06/2018

 

Πληροφορίες προς προσφέροντες:
1. Οι τιμές θα πρέπει να είναι σε ΕΥΡΩ.
2. Η πληρωμή θα γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό του αναδόχου κατόπιν συνεννόησης με το Ι.Α.Τ.Α.Π..
3. Τυχόν τραπεζικές χρεώσεις βαρύνουν τον ανάδοχο.
4. Χειρόγραφες, τμηματικές προσφορές ή προσφορές που δεν συνάδουν με τις απαιτήσεις της προκήρυξης δεν θα λαμβάνονται υπόψη και δεν θα αξιολογούνται
5. Το Ι.Α.Τ.Α.Π. έχει αποφασίσει να υποστηρίξει την διεθνή απαγόρευση κατά των ναρκών κατά προσωπικού. Οι νάρκες κατά προσωπικού έχουν σκοτώσει ή καταστήσει ανάπηρους και συνεχίζουν να σκοτώνουν πολλούς πρόσφυγες. Μεγάλο μέρος των θυμάτων των ναρκών είναι γυναίκες και παιδιά ενώ οι νάρκες αποτελούν σημαντικό εμπόδιο για την επιστροφή των προσφύγων. Συνεπώς το Ι.Α.Τ.Α.Π. δεν συναλλάσσεται εν γνώσει του με εταιρείες οι οποίες κατασκευάζουν, πωλούν ή διαχειρίζονται νάρκες κατά προσωπικού ή μέρη / ανταλλακτικά τους. Η υποβολή της προσφοράς αποτελεί και εγγύηση εκ μέρους του προσφέροντα πως ο ίδιος ή τα συνδεδεμένα με αυτόν μέρη δεν σχετίζονται με κατασκευή ή εμπόριο ναρκών κατά προσωπικού. Τυχόν ψευδής δήλωση θα οδηγεί σε ακύρωση της σύμβασης με το Ι.Α.Τ.Α.Π.

Πρόσκληση για Υποβολή Προσφορών μίσθωσης ενός (1) οχήματος, τύπου MPV – Πολυμορφικό 7 θέσεων

 Βρείτε την πρόσκληση σε μορφή pdf εδώ!